вівторок, 14 квітня 2015 р.

Головна сторінка






Про мене


Моє портфоліо


Шановні батьки, педагогічні працівники та учні!


Прошу Вас підтримати проведення благодійного телерадіомарафону «Поспішаймо робити добро», присвячений Міжнародному Дню захисту дітей.
Зібрані кошти від марафону будуть направлятись на виконання програм Дитячого фонду:
- «Житло – сироті» – на придбання житла та його облаштування;
-         «Участь у долі дітей» – на придбання святкового одягу і взуття випускникам 11-х класів загальноосвітніх шкіл області, надання матеріальної допомоги обдарованим дітям;
-         «Здорова дитина – здорова нація» – на оздоровлення, лікування дітей – сиріт, хворих дітей.
Благодійні пожертвування можна переказувати на благодійний рахунок Волинського обласного відділення Дитячого фонду України №26000000001727 в ПАТ «Укрсоцбанк» у м.Київ, МФО 300023, код 05810132 до 1 червня 2016р.


Допоможемо дітям разом!

Увага! 

Всеукраїнська акція «Врятуй життя дитині»



https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEifQ-oOra54sd1WS9YCnYJ3AzdEdwbK7_Jt3P216maMnGSnLS7g61XDVSU5_w4VdZZtks0pJn94adhVtpHgdBFipOAR9icp3CW7rN18hK_8_4hZ95zkxN_s_jiO8ICKHl-YZvJxAAr7Amo/s1600/138caa93.jpg

Шановні батьки, педагогічні працівники!
Просимо Вас підтримати проведення благодійної акції "Врятуй життя дитині", яка відбудеться у період з 01 квітня по 25 квітня 2015р. Акція проходить за підтримки Міністерства охорони здоров'я України, Міністерства освіти і науки України, Міністерства соціальної політики України та Міністерства культури України.
Х Всеукраїнська акція "Врятуй життя дитині" ВБФ "Серце до серця"  у 2015 році запланована на період з 01 квітня по 30 квітня та проходить під гаслом "Врятуй життя дитині" в усіх областях України. метою акції є надання відповідного реанімаційного обладнання в дитячі обласні лікарні.

10 коментарів:

  1. Мені дуже сподобався ваш блог. Ви хороший вихователь, чуйний.

    Учениця Колківського ВПУ група №9 Іщук Аліна

    ВідповістиВидалити
  2. Блог - супер! Дуже цікаві виховні заходи та галерея.

    Учениці Колківського ВПУ (кімната №302) Венгерська Ірина, Уляницька Софія, Мотрунчик Іванна

    ВідповістиВидалити
  3. Надія Михайлівна - ви хороший організатор учнівського самоврядування гуртожитку. Дякуємо за світлина на вашій сторінці.
    Приймачок Олександр, член Ради гуртожитку

    ВідповістиВидалити
  4. Найкращий гуртожиток області!!! Дуже задоволені піклуванням про дітей, особливим підходом до кожного. Дякую за Вашу доброту. Життя в гуртожитку залишить тільки гарні спогади. Колектив гуртожитку став другою родиною для наших дітей! Дякую!
    Мама Приймачок Віторії
    Цитата

    ВідповістиВидалити
  5. Найкращий гуртожиток області!!! Дуже задоволені піклуванням про дітей, особливим підходом до кожного. Дякую за Вашу доброту. Життя в гуртожитку залишить тільки гарні спогади. Колектив гуртожитку став другою родиною для наших дітей! Дякую!
    Мама Приймачок Віторії
    Цитата

    ВідповістиВидалити
  6. Хочеться подякувати "другим" батькам наших дітей - вихователям, а особливо Надії Михайлівні! Бажаємо Вам у майбутньому терпіння і сил, щоб Ваша робота приносила Вам тільки задоволення і радість. Спасибі Вам!
    Мама Вишневського Віталія

    ВідповістиВидалити
  7. Мені дуже сподобався ваш блог
    учень групи №4 Марчук Михайло

    ВідповістиВидалити
  8. Неперевершений та цікавий блог! Тут можна повернути багато цікавої інформації з життя гуртожитку Королівського ВПУ. Ви беззаперечно найкращий вихователь у світі.
    З повагою викладач респондентів Павлюк Андрій Сергійович

    ВідповістиВидалити